SRK 125R - supersport pro mladé piloty

Se svým sportovním designem do nejmenšího detailu je SRK 125R vzrušující supesport pro mladé motorkáře a motorkářky. Je to motocykl se silným motorem, kompaktním podvozkem, perfektní ergonomií, sportovním posedem a hbitým ovládáním. Agresivní styl se snoubí s pokročilou technologií a kvalitními komponenty. SRK 125R nabízí maximální potěšení z jízdy bez ohledu na to, zda jedete v hustém městském provozu nebo po klikatých venkovských cestách...

Cena: 82 900 Kč

ČERNÁ

ČERVENÁ

Výkonný čtyřtaktní motor o objemu 125 ccm

Čtyřtaktní motor o objemu 125 ccm plní emisní normu Euro 5 a poskytuje maximální výkon 11 kW (15 koní). SRK 125 R hbitě akceleruje z každé zatáčky a tak Vám umožní svižnou jízdu ve městě i na okreskách. Jemné elektronické vstřikování zajišťuje přesnou odezvu motoru a nízkou spotřebu paliva.

Brzdový systém s ABS a vykousanými kotouči

Výkonný systém kotoučových brzd s elektronickým systémem ABS vpředu a vzadu nabízí přesnou brzdnou sílu a bezpečné ovládání. Speciálně tvarované vykousané brzdové kotouče zajišťují optimální odvod tepla a dlouhou životnost.

Barevný 5″ TFT panel se senzory tlaku a teploty v pneu a navigací

5" barevný TFT displej zobrazuje velké množství informací, a nově navíc také tlak a teplotu v pneumatikách díky senzorům, které má tento motocykl v kolech. TFT panel je skvěle čitelný za jakéhokoliv počasí, protože je vybaven automatickým nastavením jasu a má též denní a noční režim. Kromě toho má schopnost propojit se s mobilním telefonem jezdce, s možností zobrazení navigace, která zobrazuje i aktuální provoz. Vedle TFT panelu je také USB port pro nabíjení Vašich elektronických zařízení.

 

Kvalitní, sportovní výfukový systém

Velmi kvalitní výfukový systém se zadním tlumičem z nerezové oceli má nejen skvělý zvuk, ale též zajišťuje maximální akceleraci a nízké emise CO2 díky dokonalé koordinaci s elektronickým systémem řízení motoru.

Moderní Full LED osvětlení a agresivní vzhled

Moderní technologie LED osvětlení hlavního světlometu, směrových světel a zadních světel je nenáročná na údržbu zajišťuje optimální viditelnost a dokonale osvětlenou vozovku za soumraku i ve tmě.

Prémiová základní výbava - USB zásuvka

V kokpitu je hned vedle LCD panelu integrována zásuvka USB. Můžete skrz ní nabíjet například mobilní telefon, nebo si k ní připojit navigaci. Tato praktická originální USB zásuvka má samozřejmě i voděodolnolu gumovou krytku.

Minimalistický design – agresivní vzhled

Design zadní části motocyklu a podsedlových plastů koresponduje s celým strojem - tedy s minimalistickými tvary a LED technologií pro koncové osvětlení a blinkry.

Kvalitní podvozek - upsidedown vidlice a lehký trubkový rám

Podvozek SRK 125R se skládá z ocelového rámu, který kombinuje nízkou hmotnost a velkou tuhost, která mnohonásobně překračuje požadavky na zvládání sil vyvíjených na motocykl za jízdy. Výsledkem je solidní pocit při jízdě na SRK 125R a sportovní charakter tohoto motocyklu. V kombinaci s upside-down teleskopickou přední vidlicí nabízí tento podvozek ryze sportovní ale i komfortní jízdní vlastnosti.

Kvalita zpracování, která Vás překvapí

SRK 125R má stejně jako naše ostatní modely příjemný neokoukaný design. Co Vás ale mile překvapí je hezké zpracování a krásné detaily, které dělají celek. Jmenujme například opravdu krásné, výrazné lakování. Ladně působí též černě lakovaný rám, zlaté upsidedown vidlice a nebo výfuk kde není žádný obrovský katalyzátor. Nakonec zmíníme například seriové rolničky pod kyvnou vidlicí a nebo neokoukaný design palubní desky - to vše je nová SRK 125R!

SRK 125R můžete řídit s ř.p. skupiny A1!

SRK 125 R splňuje zákonné požadavky prořízení s  řidičským oprávněním skupiny A1. Což je ideální pro motocyklové začátečníky!

Prodloužená záruka na 3 roky ke každému novému motocyklu!

Každý zákazník, který si zakoupí u autorizovaného dealera nový motocykl QJ Motor, obdrží zdarma krom zákonné dvouleté záruky i prodlouženou záruku na další rok. Tato 3 letá záruka platí jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky registrující motocykl na IČO. Naše prodloužená záruka má však svá pravidla, je nepřenositelná na dalšího majitele motocyklu, je podmíněná absolvováním pravidelných servisních prohlídek a je omezená nájezdem 20.000 km.

Technické údaje:

Typ motoru Kapalinou chlazený jednoválec
Typ rozvodů DOHC / 4 ventily
Objem válců 125 ccm
Vrtání / Zdvih 54,0 mm x 54,5 mm
Výkon motoru 11 kW (15 k) při 9.500 ot./min
Točivý moment 12,1 Nm při 7.000 ot./min
Příprava směsi Elektronické vstřikování paliva
Způsob startování Elektrický startér
Spojka / ovládání Vícelamelová mokrá spojka / lanko
Převodovka / převod 6 rychlostní / sekundární převod řetězem
Emisní norma Euro 5
Hlučnost při stání 86 dB
Emise CO2 58 g/km
Palivo Benzin E5 / E10
Maximální rychlost 130 km/h

 

Konstrukce podvozku Trubkový rám / kyvka - profil
Přední odpružení Upside-down vidlice 
Zadní odpružení Jeden centrální tlumič 
Přední brzdy s ABS Jednokotoučová brzda 260 mm / ABS
Zadní brzda s ABS Jednokotoučová brzda 240 mm / ABS
Přední pneumatika 100/80/17 / bezdušová
Zadní pneumatika 130/70/17 / bezdušová
Rozměry (D, Š, V) 1.970 mm / 785 mm / 1.070 mm
Rozvor 1.360 mm  
Výška sedadla 785 mm 
Objem palivové nádrže 12,5 litru
Pohotovostní hmotnost  160 kg (vč.všech kapalin, paliva a baterie)
Osvětlení Full LED
Typ přístrojů LCD panel
Dostupné barvy Černá, červená